Termeni și conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI INTERCONNECT

  1. INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului Interconnect de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

  1. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor Interconnect.
Interconnect nu va acorda nici o garantie referitoare la:
evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel Interconnect nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

  1. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Interconnect,  care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.
Utilizatorii au dreptul de a reproduce si utiliza informatiile continute pe site numai in interes personal sau numai cu indicarea sursei.

  1. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
Interconnect nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Interconnect prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

  1. INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile Interconnect, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

  1. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de Interconnect utile In legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Interconnect nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

7.INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul Interconnect (www.Interconnect.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul n mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Interconnect in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre Interconnect a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina Cariere din site); solutionarea de catre Interconnect a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de Interconnect si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Interconnect va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra n conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire n legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.