Hosting

Hosting

Având în vedere tendința de migrare a sistemelor informatice către “servicii în cloud”, ne-am hotarât să punem în valoare experienţa noastră în domeniu şi să iţi oferim o soluție fiabilă pentru aceasta necesitate. Așa a luat naștere Datacenter-ul InterConnect, un ansamblu de produse şi servicii prin care iţi oferim odată cu ultima tehnologie și experiența noastră, toate soluțiile de care ai nevoie pentru a-ți atinge atât obiectivele de afaceri cât şi pe cele personale.

Datacenter-ul InterConnect dispune de facilități tehnice moderne prin care sunt implementate elemente cheie ce contribuie la asigurarea funcționării neîntrerupte cât și a accesului serverelor găzduite într-o rețea cu legături redundante de 40 Gbps la internet.

Experiența noastră precum și echipamentele performante de care dispunem, fac din Datacenter-ul InterConnect un mediu profesionist, capabil să răspundă nevoilor și cererilor celor mai exigenți clienți.

Pentru detalii suplimentare sau pentru o ofertă personalizată te invităm să foloseşti formularul de contact şi un specialist te va contacta în cel mai scurt timp. ContactColocare echipamente
Cu acest serviciu beneficiezi de toate facilitaţile Datacenter-ului nostru (infrastructură fizică, alimentare cu energie, ups, generatoare, conexiuni internet, echipamente de rutare si protecţie IP, securitate). Mai mult, monitorizăm echipamentele colocate pentru a detecta din timp problemele.

Găzduire maşini virtuale
Noi iţi punem la dispoziţie o tehnologie avansata care iţi va oferi pe termen lung o flexibilitate maximă precum şi o securitate crescută a datelor tale.
Primeşti garanţia unei găzduiri performante fără a-ţi mai face probleme legate de echipamentul hardware.

Oferta noastră pentru aceste servicii este specifică fiecărui client şi personalizată pe cerinţele acestuia. Ca urmare, te invităm sa iți configurezi serviciul dorit accesând configuratorul de servicii.

Te invitam să studiezi prezentarea detaliată a Dataceter-ului InterConnect aici.