Acces Internet

Acces Internet

Dacă activitatea ta depinde de conexiunea la Internet, în alegerea furnizorului de servicii ar trebui să ai în vedere atât stabilitatea reţelei, calitatea şi numărul peeringurilor IP cât şi rigurozitatea politicilor de rutare a traficului care asigură un serviciu de calitate.

InterConnect îţi oferă servicii pe care te poţi baza, susţinute de structura redundanţă a reţelei şi folosirea fibrei optice că mediu de transmisie între toate nodurile acesteia. Datorită soluţiilor de dezvoltare şi monitorizare a reţelei, indiferent de gradul de încărcare al acesteia, transferul de date nu este afectat.

InterConnect îţi pune la dispoziţie legături de date private atât cu operatori importanţi din România, cât şi din Europa şi SUA. Asemenea interconectări sunt: iNes, Nextgen, Combridge, NTT America, Hurricane Electric etc. Cu alţi operatori facem schimbul de trafic prin InterLAN.

Politica noastră presupune furnizarea unor servicii croite pe necesităţile clientului, unic definite de cerinţe, disponibilitate şi buget. Ca urmare, dacă eşti în căutarea unei conexiuni la Internet care să se potrivească perfect activităţii tale, te invităm să ne contactezi.

Pentru detalii suplimentare sau pentru o ofertă personalizată te invităm să foloseşti formularul de contact şi un specialist te va contacta în cel mai scurt timp. Contact